Strandpaviljoen Noordduine

Welkom bij Strandpaviljoen Noordduine.

Wind door je haren, branding in je oren,
Zout op je huid, zon in je ziel,
Zee op je netvlies, vrijheid in je hoofd…
En op je tong de zilte en zoete zaligheden van Zeeland

Strandpaviljoen Noordduine heeft een groot zonnig terras en ligt op een prachtige locatie tussen Domburg en Westkapelle. Direct gelegen aan het strand geeft het gastvrije team u het gevoel er écht even tussenuit te zijn. Het is een bijzonder strandpaviljoen met een idealistische inslag. Vijf jaar geleden nam de huidige eigenaar Jaap Wiltenburg de exploitatie van het paviljoen over en heeft het uitgebouwd naar een florerend en gezellig bedrijf waar zowel gasten als medewerkers graag vertoeven. Het leven vieren op z’n Zeeuws of ‘Goed Zeeuws, goed rond’ zijn de speerpunten die Jaap met zijn team uitdraagt naar alle bezoekers.

Het biedt iedereen de mogelijkheid om op te gaan in de gemoedelijke, gastvrije sfeer en te genieten van de lekkernijen van Zeeland. Puur, eerlijk en smaakvol.

Regelmatig wordt Zeeland op je bord omlijst met live muziek en stoere strand- en wateractiviteiten. Kijk maar eens in onze agenda of op Facebook! Dus, of het nu om een etentje met vrienden gaat of een familiefeest, een bedrijfsuitstapje, trainings- of vakantiedag, het team van Noordduine maakt er een authentieke gelegenheid van waar smaak en inspiratie elkaar ontmoeten.

‘Een aangenaam, puur en inspirerend verpozen tussen eb en vloed’.

20150607_140706

Kijk ook op onze Facebook pagina – Strandpaviljoen Noordduine.
Openingstijden Winter 2019 ( Tot 1 april 2019)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11:00
Donderdag: 11:00
Vrijdag: 11:00
Zaterdag: 10:00
Zondag: 10:00
strandbar Strand beach beachbar swinckels live muziek