Skip links

Groepen

Feesten & Partijen bij Strandpaviljoen Noordduine!

Strandpaviljoen Noordduine: Dé ideale locatie voor elke gelegenheid!

Trouwen in stijl op ons sfeervolle terras

Bij Strandpaviljoen Noordduine is geen gelegenheid te klein of te groot. Of u nu droomt van een intieme trouwceremonie op een deel van ons terras of wilt u juist het volledige paviljoen afhuren voor een bedrijfsdag met activiteiten, borrel en heerlijk eten voor wel 300 personen, wij maken het mogelijk. Met liefde en aandacht zorgt ons personeel ervoor dat uw evenement tot in de puntjes georganiseerd wordt.

Combineer uw verblijf met avontuur bij Surfschool Domburg

Wilt u nog meer uit uw verblijf halen? Bij Strandpaviljoen Noordduine bieden wij de mogelijkheid om uw ervaring te combineren met een bezoek aan Surfschool Domburg. Geniet van de zon, zee en het strand bij Noordduine, terwijl u bij Surfschool Domburg surf-, stand-up paddleboard- (sup) en skimboardlessen kunt volgen. Maak uw dag compleet met avontuur en geniet optimaal van de prachtige omgeving.

Klik hier voor website van de Surfschool.

Unieke kinderfeestjes met Luctor Et Detector

Voor een uniek en spannend kinderfeestje werken wij samen met Luctor Et Detector. Dit bijzondere bedrijf biedt de mogelijkheid om met professionele metaaldetectors op zoek te gaan naar verborgen schatten die zich onder onze voeten bevinden. Een onvergetelijke belevenis waar plezier, educatie en teambuilding centraal staan. Laat de kinderen genieten van een speciale ervaring die ze nog lang zullen herinneren.

Klik hier voor de website van Luctor Et Detector

Ontdek avontuur met Nature Trail

Bent u een liefhebber van natuur en sport? Dan kunt u bij Strandpaviljoen Noordduine samenwerken met Nature Trail, een gespecialiseerd buitensportbedrijf. Zij organiseren en begeleiden diverse buitensportactiviteiten en evenementen, waarbij ze streven naar de perfecte balans tussen ontspanning, uitdaging en gezelligheid. Voor scholen en verenigingen biedt Nature Trail speciale activiteiten aan. Bezoek de website van Nature Trail voor meer informatie.

Klik hier voor website van Nature Trail

Maak uw gelegenheid onvergetelijk

Bij Strandpaviljoen Noordduine streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een romantische bruiloft, een gezellige bedrijfsdag, avontuurlijk kinderfeest wilt organiseren of misschien het u wel een hele andere gelegenheid, wij staan voor u klaar! Vul gerust het onderstaande formulier in als u interesse heeft of meer informatie wenst. Samen creëren we een onvergetelijke gelegenheid.

Trouwerij

Verjaardag

Bedrijfsfeestje

Jubileum

.. Of een andere gelegenheid

Bij ons kan het allemaal!

Vul nu het formulier in en vraag naar de mogelijkheden van uw eigen privé feest op het strand!

    We respecteren uw privacy en tolereren geen spam en zullen uw informatie nooit verkopen, verhuren, leasen of weggeven