Skip links

OVER ONS

Het gastvrije team streeft ernaar u het gevoel te geven er echt even
tussenuit te zijn

Strandpaviljoen Noordduine heeft een groot zonnig terras met circa 150 plaatsen, binnen biedt het restaurant plaats voor ongeveer 50 gasten. Het ligt op een prachtige locatie tussen Domburg en Westkapelle. Direct gelegen aan het surf strand ‘Noordduine’, dat tevens bekend staat als hondenstrand. Het gastvrije team streeft ernaar u het gevoel te geven er echt even tussenuit te zijn. Ondanks de capaciteit (circa 200 plaatsen), Staat kwaliteit hoog in het vaandel. In 2017 kwamen Danny en Mark als mede-eigenaar in het bedrijf. Vanaf 1 januari 2019 gingen de twee jonge eigenaren op eigen benen verder.

Keuken

De keuken heeft in de afgelopen jaren een flinke sprong genomen. Waar de keuken vroeger voornamelijk bestond uit eten uit de frituur, Kan je de keuken nu wel scharen onder een goed middenklasse restaurant. Strandpaviljoen Noordduine heeft dan ook de hoogste notering op TripAdvisor van alle Strandpaviljoens uit Domburg behaald.

Bediening

Ook de bediening heeft een flinke metamorfose ondergaan in de afgelopen jaren. In de bediening bij Strandpaviljoen Noordduine is het belangrijk de gast thuis te laten voelen. De basis etiketten staan daarbij hoog in het vaandel maar daarnaast probeert de bediening er ook een losse werkwijze op na te houden om zo een persoonlijk sfeer te creëren waar de gasten voor terug komen.

Take-away

Ook voor het afhalen van eten en drinken bent u bij strandpaviljoen Noordduine aan het goed adres. Door de toenemende drukte hebben wij er voor gekozen om in de winter van 2020/2021 onze take-away flink uit te breiden! Zo kunt u naast friet en snacks, pizza’s, een fris blikje drinken of lekkere koffie bestellen, nu ook strandbedden, windschermen en parasols huren. Wilt u iets meenemen van onze menukaart ? Doet u van te voren even een bellen dan vertellen we u wat er mogelijk is!

Parkeren

Bij Noordduine is er altijd een parkeerplek vrij! Onder aan de duin kunt u  parkeren voor 2 euro per uur. Blijft u nu een hele dag en wilt u goedkoop parkeren… Geen probleem! Aan de overkant van de weg kunnen een onbeperkt aantal auto’s staan voor maar 7,50 euro per dag! Hier kunt u gewoon betalen met uw pinpas of creditcard. 

Ontmoet het team

Danny

Eigenaar

Mark

Eigenaar

Vicky

Hoofd Bediening

Mitchel

Hoofd Bediening

Jacob

Hoofd Bediening

Eddy

Chef-kok

Dylan

Sous-chef

Robbin

Zelfstandig Werkend Kok

Kom bij ons werken!

Ben je op zoek naar een leuke (bij) baan op het strand?? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op

Onze partners