Skip links

LIVE MUZIEK

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ook dit jaar weer elke donderdagavond in juni, juli en augustus live muziek zullen hebben. Muzikant, Ruben de Keijzer, zal ons, net als de laatste jaren, vergezellen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Ruben de Keijzer is een bekend gezicht bij Strandpaviljoen Noordduine en treedt al jaren voor ons op. Met zijn veelzijdige repertoire, neemt hij ons mee op een muzikale reis door verschillende genres en talen. Of je nu houdt van pop, rock, jazz of wereldmuziek, Ruben weet hoe hij het publiek kan vermaken en betoveren met zijn optredens.

Maar er is meer! Op sommige avonden zal Ruben ook een speciale gastartiest meenemen. Samen zullen ze een geweldige show neerzetten en het publiek trakteren op een prachtige samenwerking tussen twee getalenteerde muzikanten. Het belooft een avond vol verrassingen en magie te worden.

Wil je meer weten over Ruben de Keijzer en zijn muziek? Bezoek dan zijn website op https://www.dekeijzermusic.nl. Daar kun je meer informatie vinden over zijn achtergrond, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op de geweldige muzikale avonden bij Strandpaviljoen Noordduine.

En het beste van alles? De entree is helemaal gratis! Dus nodig je vrienden, familie en geliefden uit en kom genieten van de prachtige ambiance, het heerlijke eten en de geweldige live muziek op donderdagavonden bij Strandpaviljoen Noordduine. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Natuurlijk! Om het extra spannend te maken, kun je elke week op onze website kijken wie de speciale gastartiest is voor die avond.

Dus vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken en te zien welke getalenteerde artiest Ruben de Keijzer deze week zal vergezellen. We garanderen je dat elke donderdagavond een unieke en onvergetelijke ervaring zal zijn.

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen bij Strandpaviljoen Noordduine, waar we de combinatie van prachtige locatie, heerlijk eten en live muziek samenbrengen voor een perfecte zomeravond. Mis het niet!

Let op! Houd er rekening mee dat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Als u absoluut zeker wilt zijn van een tafel bij de livemuziek, raden we u aan om snel te zijn.

Ruben de Keijzer - Live bij Strandpaviljoen Noordduine