Skip links

Live muziek – Ruben & Naomi de Keijzer!

Live muziek – Ruben & Naomi de Keijzer!

Deze week hebben we een speciale traktatie voor jullie. Op donderdagavond zullen Ruben & Naomi de Keijzer als duo optreden en jullie betoveren met hun veelzijdige muzikaliteit. Ze brengen een unieke combinatie van zang, gitaar en viool, waardoor hun optredens een prachtige mix van genres en stijlen omvatten.

Ruben en Naomi de Keijzer zijn bekende gezichten bij Strandpaviljoen Noordduine en staan bekend om hun optredens met gastartiesten. Echter, deze week zullen ze samen op het podium staan en hun muzikale talenten in volle glorie tonen. Met Ruben’s unieke stemgeluid en Naomi’s virtuositeit op de viool, nemen ze je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen.

Hun repertoire bestaat uit zo’n 800 bekende nummers van de afgelopen 70 jaar, waarbij ze ook graag uitstapjes maken naar stijlen als Fiddle en Jazz, soms zelfs klassiek. Daarnaast zullen ze ook zomerse Spaanstalige songs ten gehore brengen. Het is een ware traktatie om te luisteren naar hun prachtige harmonieën en de dynamiek tussen gitaar en viool.

Voor meer informatie over Ruben en Naomi de Keijzer en hun muziek kun je terecht op hun website: https://www.dekeijzermusic.nl. Daar vind je achtergrondinformatie over hen, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Dus kom deze donderdagavond naar Strandpaviljoen Noordduine en geniet van een intieme en memorabele avond met Ruben en Naomi de Keijzer. Laat je verrassen door hun prachtige zang, de harmonieën tussen gitaar en viool en het scala aan genres en talen dat ze gezamenlijk beheersen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Strandpaviljoen Noordduine, waar we elke week de beste live muziek presenteren voor een onvergetelijke avond aan het strand. Voor meer informatie over Ruben en Naomi de Keijzer, vergeet niet hun website te bezoeken. Tot ziens!

Datum

jul 20 2023
Expired!

Tijd

Tijden kunnen afwijken.
18:00 - 21:00
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg