Skip links

LAATSTE DONDERDAG! Live muziek – Ruben de Keijzer!

LAATSTE DONDERDAG! Live muziek – Ruben de Keijzer!

Deze week hebben we een speciale traktatie voor jullie. Op donderdagavond zal Ruben de Keijzer solo optreden en jullie betoveren met zijn veelzijdige muzikaliteit.

Ruben de Keijzer is een bekend gezicht bij Strandpaviljoen Noordduine en staat bekend om zijn optredens met gastartiesten. Echter, deze week zal hij in zijn eentje op het podium staan en zijn muzikale talenten in volle glorie tonen. Met zijn unieke stemgeluid en brede repertoire neemt hij je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen.

Voor meer informatie over Ruben de Keijzer en zijn muziek kun je terecht op zijn website: https://www.dekeijzermusic.nl. Daar vind je achtergrondinformatie over Ruben, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Dus kom deze donderdagavond naar Strandpaviljoen Noordduine en geniet van een intieme en memorabele avond met Ruben de Keijzer. Laat je verrassen door zijn prachtige zang en het scala aan genres en talen dat hij beheerst.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Strandpaviljoen Noordduine, waar we elke week de beste live muziek presenteren voor een onvergetelijke avond aan het strand. Voor meer informatie over Ruben de Keijzer, vergeet niet zijn website te bezoeken.

Datum

aug 31 2023
Expired!

Tijd

Tijden kunnen afwijken.
18:00 - 21:00
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg