Skip links

Live muziek – The Hoodies

Live muziek – The Hoodies

Op 3 augustus hebben we een spectaculaire avond gepland staan die je niet wilt missen. We zijn verheugd om de geweldige band The Hoodies te verwelkomen op ons strandpaviljoen in Domburg. Deze band, bestaande uit vijf getalenteerde muzikanten, staat bekend om hun energieke optredens en unieke mix van verschillende muziekstijlen.

The Hoodies brengen een onweerstaanbare combinatie van funk, soul en rock, waardoor ze een onmiskenbare sound creëren die je in beweging zal brengen. Met jarenlange ervaring in de muziekindustrie hebben ze al opgetreden op diverse locaties in Nederland en weten ze het publiek keer op keer te betoveren met hun muzikale talent.

Meer informatie over The Hoodies en hun muziek is te vinden op hun website, https://www.hoodieslive.nl/. Neem gerust een kijkje om een voorproefje te krijgen van wat je op deze bijzondere avond kunt verwachten.

Mis deze unieke gelegenheid niet en zorg ervoor dat je op 3 augustus aanwezig bent bij Strandpaviljoen Noordduine in Domburg. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en plezier!

Wil je alvast reserveren, dat kan bel met 0031 (0)118-584075 of gebruik de reserveringstool op onze website.

Tot ziens bij Strandpaviljoen Noordduine!

Datum

aug 01 2023
Expired!

Tijd

Tijden kunnen afwijken.
18:00 - 21:00
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg