Skip links

Ruben de Keijzer

Ruben de Keijzer

Ruben de Keijzer is een bekend gezicht bij Strandpaviljoen Noordduine. Met zijn unieke stemgeluid en brede repertoire neemt hij je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen. Zijn cover repertoire bestaat uit bijna 1000 bekende nummers van de afgelopen 70 jaar, waarbij hij ook uitstapjes maakt naar stijlen als Fiddle en Jazz, soms zelfs klassiek. Ook zomerse Spaanstalige songs behoren tot zijn repertoire.

Ruben is niet alleen een getalenteerd zanger en songwriter, maar ook een virtuoos op meerdere instrumenten, waaronder de gitaar en mondharmonica. Zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd, geïnspireerd door de legendarische klanken van iconen als Bob Dylan en Eric Clapton. Door de jaren heen heeft Ruben zijn unieke geluid ontwikkeld, een harmonieuze mix van folk, rock en blues, die menigeen weet te betoveren.

Voor meer informatie over Ruben de Keijzer en zijn muziek kun je terecht op zijn website: https://www.dekeijzermusic.nl. Daar vind je achtergrondinformatie over Ruben, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een plekje op deze muzikale avond!

Datum

jun 27 2024

Tijd

18:00 - 21:00
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg