Skip links

Woodworks

Woodworks

Deze week hebben we een speciale traktatie voor jullie. Deze donderdagavond zal Woodworks voor jullie komen optreden. Woodworks is een akoestische band uit Zeeland. Als akoestische band zijn ze begonnen met rockcovers uit de jaren 90 tot nu. Maar hun repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folkmuziek. Buiten de folk gaan ze geen enkele cover uit de weg. Geen enkele cover is hun te gek. Ze spelen muziek van Johnny Cash tot Michael Jackson, van The Dubliners tot Nirvana, alles is mogelijk. U zult versteld staan wat zij als akoestische band kunnen brengen.

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarnaast maken zij gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Bovendien hebben ze de mogelijkheid hun instrumentarium uit te breiden met een volledige drumkit, accordeon en percussie. In de band zingen twee muzikanten.

Voor meer informatie over Woodworks en hun muziek kun je terecht op hun website: https://www.woodworks-music.nl/. Daar vind je achtergrondinformatie over hen, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een plekje op deze muzikale avond!

Datum

jul 25 2024

Tijd

19:00 - 21:30
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg