Skip links

Ruben en Job de Keijzer

Ruben en Job de Keijzer

Ruben de Keijzer is een bekend gezicht bij Strandpaviljoen Noordduine en vanavond wordt hij vergezeld door Job de Keijzer! Met hun unieke stemgeluid en brede repertoire nemen ze je mee op een muzikale reis die je niet wilt missen. Hun coverrepertoire bestaat uit bijna 1000 bekende nummers van de afgelopen 70 jaar, waarbij ze ook uitstapjes maken naar stijlen als fiddle en jazz, soms zelfs klassiek. Ook zomerse Spaanstalige songs behoren tot hun repertoire.

Ruben is niet alleen een getalenteerd zanger en songwriter, maar ook een virtuoos op meerdere instrumenten, waaronder de gitaar en mondharmonica. Zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd, geïnspireerd door de legendarische klanken van iconen als Bob Dylan en Eric Clapton. Door de jaren heen heeft Ruben zijn unieke geluid ontwikkeld, een harmonieuze mix van folk, rock en blues, die menigeen weet te betoveren.

Voor meer informatie over Ruben de Keijzer en zijn muziek kun je terecht op zijn website: https://www.dekeijzermusic.nl. Daar vind je achtergrondinformatie over Ruben, eerdere optredens en toekomstige projecten. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je alvast voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een plekje op deze muzikale avond!

Datum

aug 22 2024

Tijd

18:00 - 21:00
Strandpaviljoen Noordduine

Locatie

Strandpaviljoen Noordduine
Domburg

Leave a comment